Een compleet beeld

Alle activiteiten binnen een organisatie zijn gericht op de primaire doelstelling. Hoe kan je bijvoorbeeld als school zijnde onderwijs verzorgen, zonder een gebouw, meubilair en lesmaterialen? Precies; dat kan niet. Om te zorgen dat een organisatie zich kan richten op de primaire doelen, is een organisatie altijd afhankelijk van leveranciers. Herken jij ook dat dit er vaak heel veel zijn, doordat ieder zijn eigen specialisme heeft? Contracten stapelen zich op, probeer maar eens het overzicht te houden; wie is waarvoor gecontracteerd, hoe lang loopt dit contract en worden gemaakte afspraken wel nagekomen? Laat Alpha en Pactum deze tijdrovende puzzel oplossen!

Samen bieden wij jou

Sterk & veilig contractmanagement

Deskundige
adviseurs

Slimme
software

Maatwerk

Over Pactum

Met de slimme software van Pactum die volledig is gericht op contractbeheer en -management beschik je over een compleet systeem om contracten te beheren en managen.

Alle contracten en contract dossiers in één overzichtelijk systeem met o.a. een automatisch gegenereerde aanbestedingskalender, automatische en in te stellen acties en alerts èn de mogelijkheid om leveranciers te beoordelen. Contract begeer en -management was nog nooit zo makkelijk!

Over Alpha

Het vullen van Pactum met al jouw contracten op de juiste wijze, inclusief de begeleiding bij/het uit handen nemen van inkoop- en contractmanagement?

Alpha helpt je graag met het stellen van beleid t.a.v. inkoop- en contractmanagement, de implementatie en de uitvoering hiervan. Wij brengen al je contracten samen, monitoren of jouw organisatie voldoet aan de gestelde wet- en regelgeving en zorgen ervoor dat jouw organisatie krijgt wat hij nodig heeft middels de afgesloten contracten.

Meer informatie

Meer weten over wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen?
Vul hieronder uw gegevens in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Vul een naam in...
Vul een (geldig) e-mailadres in...
Ben je een robot?
Je kunt ons natuurlijk ook even bellen 085 200 3991
Copyright© 2021 Alpha. Realisatie: 1609Bold & Internetbureau Praes