Nieuwe samenwerking met online contractbeheersysteem
Blog

Nieuwe samenwerking met online contractbeheersysteem

Nieuwe samenwerking met online contractbeheersysteem

Nieuwe samenwerking met online contractbeheersysteem

Alpha maakt een nieuwe stap in het aanbieden van totaalbeheer door een samenwerking aan te gaan met het online contractbeheersysteem van Pactum. Mathieu Lanting, eigenaar van Alpha, is enthousiast: “We kunnen de vraag van onze klanten nu nog beter invullen.” 

Het samenwerkingsverband komt niet uit te lucht vallen: al langer maakten Pactum en Alpha gebruik van elkaars diensten. “Het beheersysteem sluit naadloos aan op onze werkzaamheden om inzicht te krijgen in contracten die we voor onze klanten afsluiten. Anderzijds hebben sommige gebruikers van het systeem behoefte aan meer ondersteuning, bijvoorbeeld om gegevens goed in te vullen en te onderhouden,” zegt Lanting. Met een officiële samenwerking hopen beide partijen hun klanten nog effectiever en efficiënter te ondersteunen.   

Profijt voor alle partijen

De kracht van Pactum bij het ondersteunen van onder andere contractbeheer, leveranciersmanagement, activabeheer en verplichtingenregistratie is een schot in de roos. Anderzijds zien de specialisten van Alpha, door intensief gebruik van het systeem, waar verbetering mogelijk is. “Doordat we werken in dezelfde branches, met dezelfde doelgroepen, is de communicatie onderling heel prettig. Gezamenlijk kunnen we vrijwel iedere vraag van de klant invullen. Alle partijen, juist ook de klant, hebben er profijt van,” aldus Lanting. 

Terug naar de kern

Als je inkoop- en contractmanagement goed wil doen, kost dat tijd en energie. Wanneer loopt een contract af, hoe is de leveranciersbeoordeling, wat is de waarde van het contract? “Dat nemen we allemaal uit handen,” zegt Lanting. ”Zodat onze klanten zich bezig kunnen houden met hun kernactiviteiten.

Ervaar het zelf

Het is een ouderwets een-tweetje: de specialisten van Pactum ondersteunen bij technische vragen en voor inhoudelijke kwesties staat Alpha paraat. De contractmanagers van Alpha maken zelf ook gebruik van het beheersysteem, zij kunnen je er meer over vertellen. Ervaar zelf wat deze nieuwe samenwerking voor jou kan betekenen!

Nieuwe samenwerking met online contractbeheersysteem
Benieuwd naar de mogelijkheden? 
Neem contact op met een adviseur van Alpha voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

Blog gemist?

Kwaliteitsinspecties en  -keuringen

Kwaliteitsinspecties en -keuringen

Als organisatie krijg je hoogstwaarschijnlijk te maken met verschillende kwaliteitsinspecties en -keuringen. Want om zeker te weten dat werkzaamheden op een ...
Zweten tijdens kantooruren met AlphaVit!

Zweten tijdens kantooruren met AlphaVit!

We zijn steeds meer bezig met het belang van gezond en vitaal ouder worden. Een belangrijk onderdeel daarvan is je mentale en fysieke gezondheid. Maar lang n...
Nieuwe samenwerking met online contractbeheersysteem

Nieuwe samenwerking met online contractbeheersysteem

Alpha maakt een nieuwe stap in het aanbieden van totaalbeheer door een samenwerking aan te gaan met het online contractbeheersysteem van Pactum. Mathieu Lant...

Contactinformatie

Ontdek wat Alpha voor jou kan betekenen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande gegevens of vul het formulier in. Wij nemen dan contact met je op.
Logo van Alpha Adviesbureau
  • Pieter Sneeuwplein 12
  • 9641 KA Veendam
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Kvk Groningen: 02037553

Contact

Vul een naam in...
Vul een (geldig) e-mailadres in...
Vul een (geldig) telefoonnummer in...
Vul een vraag of opmerking in...
Ben je een robot?

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van Alpha?
Vul hieronder jouw gegevens in en wij sturen je onze nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op facilitair gebied.

Je kunt ons natuurlijk ook even bellen 085 200 3991
Copyright© 2021 Alpha. Realisatie: 1609Bold & Internetbureau Praes