Alpha Adviesbureau is objectief, integer en onafhankelijk

Advisering

Facilitaire zaken binnen uw organisatie zijn een complex systeem van aanbestedingen, contracten met leveranciers, kwaliteitsinspecties en rapportages. Vaak wordt u geconfronteerd met ingewikkelde wet- en regelgeving waarbij specifieke juridische kennis vereist is. Alpha Adviesbureau ondersteunt uw organisatie bij uw facilitaire vraagstukken.

De gespecialiseerde medewerkers van Alpha Adviesbureau geven advies dat is toegespitst op uw organisatie. Ze luisteren naar uw wensen, analyseren de bestaande situatie en brengen kansen, mogelijkheden en eventuele risico’s in kaart.

Het advies van Alpha Adviesbureau is objectief, integer en onafhankelijk. Onze adviseurs werken in uw belang en zoeken naar de beste oplossingen om uw facilitaire zaken inzichtelijk, marktconform en controleerbaar te maken.

Benchmark

Alpha Adviesbureau kan bestaande contracten voor u doorlichten en beoordelen op marktconformiteit. Als er ruimte is voor verbeteringen ontvangt u van ons een voorstel op maat, dus helemaal gespecificeerd op uw situatie.

Meer weten?

Onze adviezen zijn gericht op al uw facilitaire zaken. Neem contact op met een adviseur van Alpha Adviesbureau voor meer informatie

Op de hoogte blijven van Alpha adviesbureau?

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u onze nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op facilitair gebied.

Spendanalyse

Alpha Adviesbureau ondersteunt u bij de professionalisering van uw inkoop

Meer weten?

U kunt natuurlijk ook even bellen 085 200 3991

Contact opnemen