Alpha Adviesbureau is objectief, integer en onafhankelijk

Benchmark-onderzoek

U doet al langere tijd zaken met een leverancier. Naar volle tevredenheid, maar toch bent u benieuwd hoe de kwaliteit is in vergelijking met andere spelers op de markt. Met een benchmark van Alpha Adviesbureau weet u precies waar u aan toe bent.

Benchmarking

Het begrip ‘benchmarking’ is afkomstig uit de wereld van kwaliteitsbewaking. Het is een testprocedure om de prestaties van organisaties met elkaar te vergelijken. Daarmee is een benchmark een referentiekader. Mochten de prestaties van de betreffende leverancier onvoldoende zijn, dan worden maatregelen getroffen.

Prestaties verbeteren

Alpha Adviesbureau gebruikt een benchmark-onderzoek op verschillende manieren. In de eerste plaats leveren de uitkomsten belangrijke informatie op over de prestaties van de leverancier ten opzichte van andere leveranciers op de markt. Vervolgens gebruiken we deze informatie als instrument om de prestaties van het betreffende bedrijf te verbeteren.

Hoe werkt een benchmark?

Alpha Adviesbureau is inmiddels meer dan 30 jaar actief in de facilitaire sector. Naast veel ervaring, heeft dat een eigen database met branchegerelateerde kengetallen opgeleverd. Op basis van deze getallen kunnen wij uw contracten en afgenomen diensten toetsen op marktconformiteit. U kunt dit onderzoek laten uitvoeren op uw totale contract, of op specifieke onderdelen, zoals:

  • Tarieven
  • Inzet uren
  • Vierkante meter prestaties
  • Kwaliteit van het werk
  • Gebruikte methoden en materialen
  • Werkprogramma
  • Frequenties

Meer weten?

Een benchmark-onderzoek is de beste manier om de kwaliteit van de facilitaire werkzaamheden binnen uw organisatie te toetsen, te verbeteren en te monitoren. De specialisten van Alpha Adviesbureau hebben uitgebreide kennis om een professioneel onderzoek voor u uit te voeren. Neem contact op met een adviseur voor een verkennend gesprek.

Op de hoogte blijven van Alpha adviesbureau?

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u onze nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op facilitair gebied.

Spendanalyse

Alpha Adviesbureau ondersteunt u bij de professionalisering van uw inkoop

Meer weten?

U kunt natuurlijk ook even bellen 085 200 3991

Contact opnemen