Alpha Adviesbureau is objectief, integer en onafhankelijk

Contractbeheer

Het beheren van het contract met uw facilitaire dienstverlener kost tijd en energie. Afspraken moeten gecontroleerd worden, eventuele klachten moeten worden afgehandeld, contracten worden soms aangepast en het is verstandig om de geboden dienstverlening regelmatig te evalueren. Allemaal tijd die u niet aan uw organisatie kunt besteden en vaak vergt het specifieke kennis die u niet meteen in huis heeft.

Alpha Adviesbureau heeft jarenlange ervaring op het gebied van facilitaire dienstverlening en het onderhouden, evalueren en updaten van lopende contracten. Alpha Adviesbureau kan als contractbeheerder worden ingezet. Een adviseur onderhoudt dan namens uw organisatie het contact met uw leverancier, controleert of de afspraken worden nagekomen en of de diensten voldoen aan de wensen en de eisen.

Wat is contractbeheer?

Onder contractbeheer vallen alle voorkomende zaken die betrekking hebben op de dienstverlening van uw leveranciers. Bijvoorbeeld het bewaken van de kwaliteit, het op tijd leveren van de diensten, factuurcontrole en communicatie met de desbetreffende partij. Wij kunnen ook de onderhandelingen voeren als de (jaarlijkse) prijsafspraken opnieuw vastgesteld worden.

Met contractbeheer van Alpha Adviesbureau ontvangt u een basispakket met diensten waar iedere organisatie mee te maken krijgt. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een uitgebreid pakket waarin maatwerkafspraken zijn gemaakt die volledig zijn aangepast op de specifieke situatie van uw organisatie. De belangrijkste elementen van het basispakket van Alpha Adviesbureau zijn:

  • Kwartaaloverleg
  • Factuurcontrole
  • Bijhouden van mutaties en het opstellen van daarbij behorende mutaties
  • Ondersteuning bij calamiteiten
  • Totale ontzorging

Service-overeenkomst

De afspraken die u met Alpha Adviesbureau maakt over contractbeheer worden vastgelegd in een service-overeenkomst. Hiermee heeft u een duidelijk overzicht van de diensten die u van Alpha Adviesbureau kunt verwachten. Bovendien krijgt u toegang tot ons CRM-systeem. Zo heeft u altijd actuele informatie over de stand van uw facilitaire zaken.

Meer weten?

Wij kunnen contractbeheer budgetneutraal voor u uitvoeren. Benieuwd wat dat betekent? Neem contact op met een adviseur van Alpha Adviesbureau om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken.

Op de hoogte blijven van Alpha adviesbureau?

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u onze nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op facilitair gebied.

Spendanalyse

Alpha Adviesbureau ondersteunt u bij de professionalisering van uw inkoop

Meer weten?

U kunt natuurlijk ook even bellen 085 200 3991

Contact opnemen