Vakkundige, integere en gedreven ondersteuning

Inkoopbeleid

Met een goed doordacht inkoopbeleid kunt u kosten besparen voor uw organisatie. U heeft echter te maken met verschillende leveranciers waar contracten mee afgesloten worden die u moet controleren en actualiseren. Bovendien is de kans groot dat u te maken krijgt met (Europese) aanbestedingen. Een complexe materie, waar u specifieke juridische kennis voor nodig heeft.

Alpha Adviesbureau heeft die kennis. Onze gespecialiseerde medewerkers ondersteunen uw organisatie met gedegen advies, begeleiden uw aanbesteding en zorgen dat de contracten met uw leveranciers worden nageleefd.

Alpha Adviesbureau is onafhankelijk en werkt dus uitsluitend vanuit het belang van uw organisatie. Onze adviseurs zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt en zorgen ervoor dat deze geïmplementeerd worden. Zo bent u verzekerd van vakkundige, integere en gedreven ondersteuning.

Inkoopscan

Alpha Adviesbureau heeft een spendanalyse waarmee de inkoopprocessen van uw organisatie doorgelicht worden. Op basis van de uitkomsten kijkt Alpha Adviesbureau samen met u naar de vervolgstappen om uw inkoop te professionaliseren. Meer informatie over Alpha’s inkoopscan vindt u hier

Maak kennis met Alpha Adviesbureau en ontdek wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen

Op de hoogte blijven van Alpha adviesbureau?

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u onze nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op facilitair gebied.

Spendanalyse

Alpha Adviesbureau ondersteunt u bij de professionalisering van uw inkoop

Meer weten?

U kunt natuurlijk ook even bellen 085 200 3991

Contact opnemen