Alpha Adviesbureau is objectief, integer en onafhankelijk

Interim-management

Soms is het handig om hulp van buitenaf in te schakelen. Bijvoorbeeld wanneer u geconfronteerd wordt met onvervulde vacatures, langdurige verloven, ziekte of plotselinge cultuurveranderingen. Een externe en objectieve manager kan ineens rust in een chaotische situatie brengen. Alpha Adviesbureau kan u tijdelijk en professioneel ondersteunen bij veranderingen in uw organisatie. Ook kunnen adviseurs van Alpha Adviesbureau uw organisatie ondersteunen bij facilitaire inkoop.

De juiste persoon op de juiste plaats

Een adviseur van Alpha Adviesbureau vertegenwoordigt uw organisatie vanuit uw missie en visie. Onze adviseurs hebben ruime kennis van uw branche en zijn bedreven in het aansturen van mensen. Daardoor kan Alpha Adviesbureau uw organisatie ontlasten op de volgende punten:

Budgetbeheer

Onze adviseur kan uw totale budget over verschillende werkzaamheden verdelen. Adviseurs van Alpha Adviesbureau geven professioneel advies op basis van hun jarenlange ervaring. Ze weten precies hoeveel bijvoorbeeld gebudgetteerd moet worden voor bepaalde dagelijkse werkzaamheden. Daarbij houden ze uiteraard rekening met kosten voor regiewerkzaamheden en onvoorziene uitgaven.

De diensten die de adviseurs van Alpha Adviesbureau u bieden worden specifiek op uw organisatie aangepast. In overleg met u kunnen we jaarlijks adviseren, maandelijkse controles uitvoeren, ad-hoc bijsturen of managementrapportages aanleveren.

Aansturen eigen dienst

Het aansturen van uw medewerkers kan een tijdrovende klus zijn voor uw organisatie. Alpha Adviesbureau kan u hierbij ondersteunen door:

  • Efficiencymaatregelen bespreken
  • Introduceren van moderne technieken
  • Training 'On the Job'
  • Opstellen van praktische werkschema's
  • Trainingen motiveren en communiceren
  • Uitvoeren van kwaliteitsinspecties

Consultancy

Alpha Adviesbureau heeft meer dan 30 jaar kennis en is daardoor in staat om op verschillende vlakken efficiencyvoordelen te behalen voor uw organisatie. Bijvoorbeeld door werkprogramma's en -frequenties aan te bieden, specifieke materialen of technieken te introduceren en uw Facilitaire Dienst te begeleiden en te controleren. Ook zijn onze adviseurs inzetbaar voor in-company management voor lange en korte termijn.

Een adviseur van Alpha Adviesbureau kan uw organisatie ondersteunen bij facilitaire inkoop. Vooral wanneer u hier geen aparte afdeling met gespecialiseerde medewerkers voor heeft is het interessant om Alpha Adviesbureau in te schakelen. De adviseurs hebben specifieke kennis en ervaring in de markt zodat ze scherp kunnen onderhandelen en inkopen voor uw organisatie.

Meer weten?

Met interim-management van Alpha Adviesbureau krijgt u professionele ondersteuning op het gebied van facilitaire dienstverlening. Tijdens een verkennend gesprek bespreken we graag de mogelijkheden voor uw organisatie.

Op de hoogte blijven van Alpha adviesbureau?

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u onze nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op facilitair gebied.

Spendanalyse

Alpha Adviesbureau ondersteunt u bij de professionalisering van uw inkoop

Meer weten?

U kunt natuurlijk ook even bellen 085 200 3991

Contact opnemen