Alpha Adviesbureau is objectief, integer en onafhankelijk

Kwaliteitsinspecties / keuringen

Voor de uitvoering van facilitaire werkzaamheden binnen uw organisatie zijn contracten afgesloten met leveranciers en dienstverleners. Om zeker te weten dat de werkzaamheden op een juiste manier en binnen de contractuele verplichtingen worden uitgevoerd is het van belang dat regelmatig objectieve kwaliteitsinspecties/keuringen plaatsvinden. Een kwaliteitsinspectie/keuring is ook raadzaam wanneer u bijvoorbeeld besluit om te wisselen van leverancier of dienstverlener.

Kwaliteitsmeting

Alpha Adviesbureau voert deze kwaliteitsinspecties grondig en professioneel uit aan de hand van bijvoorbeeld het VSR-kwaliteitsmeetsysteem en HACCP-normen. De kwaliteitsinspecteurs van Alpha Adviesbureau zijn gediplomeerd, staan officieel geregistreerd en voeren inspecties voor u uit op de volgende gebieden:

  • Drankenautomaten
  • Speeltoestellen
  • Schoonmaak
  • Beveiliging
  • Groenvoorzieningen
  • Catering

Alpha Adviesbureau is integer en onafhankelijk zodat u bent verzekerd van een goed onderbouwd en objectief inspectierapport.

Keuringen

Verschillende systemen binnen uw organisatie moeten periodiek gekeurd worden, zoals elektrische installaties en brandblusapparatuur. Het is natuurlijk belangrijk dat deze keuringen ook daadwerkelijk hebben plaatsgevonden. Voor de veiligheid en bijvoorbeeld om een boete door de brandweer of een verzekeraar te voorkomen. Alpha Adviesbureau controleert in al uw gebouwen of de keuringen naar behoren zijn uitgevoerd.

Proceskeuringen

De uitvoering van facilitaire werkzaamheden binnen uw organisatie is vastgelegd in een overeenkomst met uw leveranciers. Het kan zijn dat u hier niet tevreden over bent of dat u twijfelt of aan de gevraagde kwaliteitseisen wordt voldaan. Om een objectief beeld te krijgen van de facilitaire processen binnen uw organisatie heeft Alpha Adviesbureau een proceskeuring ontwikkeld. Onze adviseurs beoordelen en inspecteren alle onderdelen van het proces en nemen daarin de organisatie en de rol van de opdrachtgever mee. Na de keuring ontvangt u een kort en bondig, maar wel volledig rapport.

Op basis van de uitkomsten van het onderzoek kunt u de contracten tegen het licht houden en samen met uw leveranciers kijken hoe de dienstverlening verbeterd kan worden.

Belevingsonderzoek

De uitvoering van facilitaire werkzaamheden kan voldoen aan contractuele verplichtingen, maar het is minstens zo belangrijk om te weten wat de ervaring van uw medewerkers en bezoekers is. Hebben zij het gevoel dat de toiletten schoon zijn, het parkje regelmatig wordt onderhouden en de lunch op tijd en op temperatuur wordt geserveerd? Een belevingsonderzoek (via enquêtes en interviews) geeft antwoord op deze vragen. Op basis van de uitkomsten van het onderzoek kunt u de contracten tegen het licht houden en samen met uw leveranciers kijken hoe de dienstverlening verbeterd kan worden. Alpha Adviesbureau ondersteunt u bij het voorbereiden, uitvoeren en evalueren van een belevingsonderzoek binnen uw organisatie.

Meer weten?

Onze kwaliteitsinspecteurs beantwoorden graag uw vragen. Neem contact op voor een verkennend gesprek. Dan weet u zeker waar u voor betaalt.

Op de hoogte blijven van Alpha adviesbureau?

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u onze nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op facilitair gebied.

Spendanalyse

Alpha Adviesbureau ondersteunt u bij de professionalisering van uw inkoop

Meer weten?

U kunt natuurlijk ook even bellen 085 200 3991

Contact opnemen