Alpha Adviesbureau is objectief, integer en onafhankelijk

Opleiden

Om de facilitaire zaken binnen uw organisatie goed uit te kunnen voeren krijgen is het van belang dat uw medewerkers kennis hebben van verschillende onderwerpen waar ze in de praktijk mee te maken krijgen. Werkefficiëntie, milieuregels, veiligheidsaspecten, het aansturen van personeel of het uitvoeren van kwaliteitsinspecties. De ervaren trainers van Alpha Adviesbureau geven uw medewerkers die kennis.

Alpha Adviesbureau speelt in op ontwikkelingen in diverse branches. Onze opleidingen worden regelmatig tegen het licht gehouden en aangepast aan de voortdurend veranderende regelgeving. Ook onze trainers worden regelmatig bijgeschoold zodat zij actuele kennis kunnen delen tijdens hun opleidingsprogramma’s.

Efficiënt en gemotiveerd werken

Wij bieden verschillende opleidingen voor uw medewerkers. Uw mensen worden gemotiveerd om efficiënter te werken, zich te houden aan veiligheidsnormen en het milieu zo min mogelijk te belasten. Ook voor leidinggevenden hebben wij verschillende trainingen. Enkele onderwerpen die tijdens een opleidingsprogramma van Alpha Adviesbureau aan bod komen:

  • Efficiencymaatregelen
  • Moderne technieken introduceren
  • Opstellen van praktische werkschema's
  • Motiveren en communiceren voor leidinggevenden
  • Uitvoeren van kwaliteitsinspecties

Meer weten?

De adviseurs van Alpha Adviesbureau gaan graag dieper in op uw vragen en wensen. Neem contact op om te informeren naar de opleidingsmogelijkheden voor uw medewerkers.

Op de hoogte blijven van Alpha adviesbureau?

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u onze nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op facilitair gebied.

Spendanalyse

Alpha Adviesbureau ondersteunt u bij de professionalisering van uw inkoop

Meer weten?

U kunt natuurlijk ook even bellen 085 200 3991

Contact opnemen