Maak kennis met Alpha Adviesbureau, regisseur op facilitair gebied

Fietsen naar succes

Sinds dit jaar zijn wij een van de hoofdsponsoren van het Groots – Barkhuis – Alpha Offroad Cycling Team.

Het doel van het Offroad Cycling Team is nationale wedstrijden te rijden en talenten de mogelijkheid te geven zich te ontwikkelen op de mountainbike en cyclocrosser. Het Offroad Cycling Team fungeert als springplank naar profteams.

Het is geweldig om een team van jonge talenten te mogen ondersteunen zodat zij kunnen groeien en nog beter worden in datgene waar hun passie ligt, namelijk fietsen! De renners zijn natuurlijk al goed in wat ze doen, maar alleen met de juiste ondersteuning en begeleiding ontwikkelen zij zich van Talent naar Pro.

Met onze dienstverlening begeleiden wij opdrachtgevers met hun doelstellingen en wij zijn er trots op dat wij op dezelfde wijze iets kunnen betekenen voor een jong talententeam.

Wilt u ook weten hoe wij uw doelstellingen kunnen realiseren, kijk dan op onze website voor meer informatie of neem contact met ons op.

Kijk voor een prachtige video, fantastische actiefoto’s en meer info op offroadcyclingteam.nl. Je kunt de ontwikkelingen van het team ook volgen via Linkedin of Instagram.

En of je nou fietsliefhebber bent of niet, je bent altijd welkom als sponsor of vriend van het team.

Op de hoogte blijven van Alpha adviesbureau?

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u onze nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op facilitair gebied.

Spendanalyse

Alpha Adviesbureau ondersteunt u bij de professionalisering van uw inkoop

Meer weten?

U kunt natuurlijk ook even bellen 085 200 3991

Contact opnemen