Maak kennis met Alpha Adviesbureau, regisseur op facilitair gebied

Vacature: Kwaliteitscontroleur-/inspecteur

Alpha Adviesbureau zoekt een nieuwe collega!

Lees meer

Te huur: Kantoorruimte in het Ondernemershuys Veendam

Kantoorruimte in het Ondernemershuys Veendam

Lees meer

Burgemeester opent Veendamse Ondernemershuys

Op donderdag 11 januari vond na een grondige verbouwing de heropening plaats van het Ondernemershuys in Veendam. Burgemeester Swierstra verrichtte de openingshandeling van het bedrijfsverzamelgebouw door het nieuwe logo te onthullen.

Lees meer

Alpha Adviesbureau is verhuisd!

Na een grondige verbouwing is Alpha Adviesbureau op 27 november verhuisd naar het Ondernemershuys in Veendam. De nieuwe locatie biedt meer ruimte en betere faciliteiten aan de veertien medewerkers van het bedrijf.

Lees meer

Twee jubilea voor Alpha Adviesbureau

Het gebeurt niet vaak dat een organisatie twee jubilea tegelijk viert. Voor Alpha Adviesbureau was 2 maart daarom een bijzondere dag. We stonden stil bij het 35-jarig bestaan én de overname door Mathieu Lanting, vijf jaar geleden.

Lees meer

Mathieu Lanting 5 jaar eigenaar Alpha Adviesbureau

b2ap3_thumbnail_Mathieu-Lanting.jpgNa eerst een periode in de commercie voor Alpha Adviesbureau te hebben gewerkt besloot Mathieu Lanting het bedrijf in 2012 over te nemen van eigenaar Rien de Koning. Het was voor hem de kans om het bedrijf naar zijn visie in te richten en zijn eigen koers te bepalen. ‘Het ondernemerschap was een flinke stap, hoewel ik vanaf het begin in een warm bad terecht kwam’, vertelt Mathieu. ‘Het was spannend en zo nu en dan best confronterend. Ik heb veel geleerd en zowel zakelijk als persoonlijk een aantal belangrijke ontwikkelingen doorgemaakt. De afgelopen 5 jaar hebben mij sterker en beter gemaakt’.

Lees meer

Op de hoogte blijven van Alpha adviesbureau?

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u onze nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op facilitair gebied.

Spendanalyse

Alpha Adviesbureau ondersteunt u bij de professionalisering van uw inkoop

Meer weten?

U kunt natuurlijk ook even bellen 085 200 3991

Contact opnemen