Maak kennis met Alpha Adviesbureau, regisseur op facilitair gebied

Alpha Adviesbureau is verhuisd!

Na een grondige verbouwing is Alpha Adviesbureau op 27 november verhuisd naar het Ondernemershuys in Veendam. De nieuwe locatie biedt meer ruimte en betere faciliteiten aan de veertien medewerkers van het bedrijf.

Lees meer

Wij gaan verhuizen!

Twee jubilea voor Alpha Adviesbureau

Het gebeurt niet vaak dat een organisatie twee jubilea tegelijk viert. Voor Alpha Adviesbureau was 2 maart daarom een bijzondere dag. We stonden stil bij het 35-jarig bestaan én de overname door Mathieu Lanting, vijf jaar geleden.

Lees meer

Mathieu Lanting 5 jaar eigenaar Alpha Adviesbureau

b2ap3_thumbnail_Mathieu-Lanting.jpgNa eerst een periode in de commercie voor Alpha Adviesbureau te hebben gewerkt besloot Mathieu Lanting het bedrijf in 2012 over te nemen van eigenaar Rien de Koning. Het was voor hem de kans om het bedrijf naar zijn visie in te richten en zijn eigen koers te bepalen. ‘Het ondernemerschap was een flinke stap, hoewel ik vanaf het begin in een warm bad terecht kwam’, vertelt Mathieu. ‘Het was spannend en zo nu en dan best confronterend. Ik heb veel geleerd en zowel zakelijk als persoonlijk een aantal belangrijke ontwikkelingen doorgemaakt. De afgelopen 5 jaar hebben mij sterker en beter gemaakt’.

Lees meer

Op de hoogte blijven van Alpha adviesbureau?

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u onze nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op facilitair gebied.

Spendanalyse

Alpha Adviesbureau ondersteunt u bij de professionalisering van uw inkoop

Meer weten?

U kunt natuurlijk ook even bellen 085 200 3991

Contact opnemen