Maak kennis met Alpha Adviesbureau, regisseur op facilitair gebied

Fijne feestdagen en een gezond 2021!

Namens Team Alpha Adviesbureau

Fijne feestdagen en een gezond 2021!

Vacature assistent inkoper/contractmanager

Vacature assistent inkoper/contractmanager

Lees meer

Fietsen naar succes

Sinds dit jaar zijn wij een van de hoofdsponsoren van het Groots – Barkhuis – Alpha Offroad Cycling Team.

Lees meer

Begroting op orde?

Heeft u de begroting op orde? Heeft uw accountant u gewezen op een contract dat u wellicht had moeten aanbesteden? Is het aanbesteden niet gelukt omdat u uw tijd aan andere zaken moest besteden?

Lees meer

Aanbestedingen ICT en Alpha

De afgelopen jaren hebben veel opdrachtgevers ons gevraagd om hen te ondersteunen bij ICT aanbestedingen. Wij zijn hiermee een ware specialist geworden binnen deze bijzondere, gecompliceerde productgroep. Of het nu gaat om hardware, dienstverlening, audiovisuele middelen of andere ICT gerelateerde zaken, u kunt bij Alpha terecht voor materie- en procesdeskundigheid.

Lees meer

Werkdrukverlichting in het onderwijs? Wij helpen u graag…

Alpha Adviesbureau is actief bij vele opdrachtgevers in het onderwijs. Steeds vaker worden wij gevraagd hen te ondersteunen bij het volledig uit handen nemen van contractmanagement en inkoop.

Lees meer

Keuring speeltoestellen

De corona maatregelen houden ons allen nog flink in de greep; de normale gang van zaken is voor nu even verleden tijd. Dat betekent dat een ieder zich inzet om zijn/haar werk zo goed mogelijk te kunnen blijven doen. Een aantal werkzaamheden staan in de wachtstand, maar andere werkzaamheden kunnen wél worden uitgevoerd.

Lees meer

Advies inzake schoonmaak en het Corona virus

Sinds gister zijn er nieuwe maatregelen getroffen om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan met vele gevolgen van dien; o.a. het sluiten van de scholen en het advies om zoveel mogelijk thuis te werken/blijven.

Lees meer

Ontwikkelingen van Alpha Adviesbureau naar een excellente organisatie

Qua personele bezetting heeft er een aantal wijzigingen plaatsgevonden. We hebben afscheid genomen van Grace Muller (Kwaliteitsinspecties), Dyoni de Roo (Contractmanagement) en Martine Godlieb (Inkoop). Hiervoor in de plaats hebben we Jeanet van Essen (Kwaliteitsinspecties), Renate Kiewiet (Contractmanagement) en Leonieke Westra (Inkoop) aan ons team toegevoegd. Zij zijn inmiddels helemaal ingeburgerd en zijn u graag van dienst!

Lees meer

Contractmanagement of contractbeheer: de toekomst is hier...

Herkent u het? Er start een nieuw contract. De dienstverlener/leverancier is geselecteerd, de aanbesteding is afgerond, en nu? De implementatieperiode is vaak eenroerige tijd waarin u aan uw nieuwe partner moet wennen en zij aan u. Maar ook na deze periode is het belangrijk om de afspraken van het contract in de gaten te houden.

Lees meer

Circulair inkopen: wat is het en hoe doe je het?

Duurzaamheid staat al meerdere jaren centraal in onze maatschappij. Ook binnen het bedrijfsleven en (semi) overheidsorganisaties merken wij dat er steeds meer aandacht is voor duurzaamheid en circulariteit. Circulair inkopen is dan ook in opkomst.

Lees meer

Uitnodiging workshop AVG en inkopen bij Alpha Adviesbureau op donderdag 7 maart 2019

Uitnodiging Workshop AVG en inkopen

Lees meer

Fijne feestdagen en een voorspoedig & gezond nieuwjaar

Te huur: Kantoorruimte in het Ondernemershuys Veendam

Kantoorruimte in het Ondernemershuys Veendam

Lees meer

Burgemeester opent Veendamse Ondernemershuys

Op donderdag 11 januari vond na een grondige verbouwing de heropening plaats van het Ondernemershuys in Veendam. Burgemeester Swierstra verrichtte de openingshandeling van het bedrijfsverzamelgebouw door het nieuwe logo te onthullen.

Lees meer

Alpha Adviesbureau is verhuisd!

Na een grondige verbouwing is Alpha Adviesbureau op 27 november verhuisd naar het Ondernemershuys in Veendam. De nieuwe locatie biedt meer ruimte en betere faciliteiten aan de veertien medewerkers van het bedrijf.

Lees meer

Twee jubilea voor Alpha Adviesbureau

Het gebeurt niet vaak dat een organisatie twee jubilea tegelijk viert. Voor Alpha Adviesbureau was 2 maart daarom een bijzondere dag. We stonden stil bij het 35-jarig bestaan én de overname door Mathieu Lanting, vijf jaar geleden.

Lees meer

Mathieu Lanting 5 jaar eigenaar Alpha Adviesbureau

b2ap3_thumbnail_Mathieu-Lanting.jpgNa eerst een periode in de commercie voor Alpha Adviesbureau te hebben gewerkt besloot Mathieu Lanting het bedrijf in 2012 over te nemen van eigenaar Rien de Koning. Het was voor hem de kans om het bedrijf naar zijn visie in te richten en zijn eigen koers te bepalen. ‘Het ondernemerschap was een flinke stap, hoewel ik vanaf het begin in een warm bad terecht kwam’, vertelt Mathieu. ‘Het was spannend en zo nu en dan best confronterend. Ik heb veel geleerd en zowel zakelijk als persoonlijk een aantal belangrijke ontwikkelingen doorgemaakt. De afgelopen 5 jaar hebben mij sterker en beter gemaakt’.

Lees meer

Op de hoogte blijven van Alpha adviesbureau?

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u onze nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op facilitair gebied.

Spendanalyse

Alpha Adviesbureau ondersteunt u bij de professionalisering van uw inkoop

Meer weten?

U kunt natuurlijk ook even bellen 085 200 3991

Contact opnemen