Maak kennis met Alpha Adviesbureau, regisseur op facilitair gebied

Alpha Adviesbureau is verhuisd!

Na een grondige verbouwing is Alpha Adviesbureau op 27 november verhuisd naar het Ondernemershuys in Veendam. De nieuwe locatie biedt meer ruimte en betere faciliteiten aan de veertien medewerkers van het bedrijf.

 b2ap3_thumbnail_BB2_6006-AA.jpg

 

De afgelopen jaren is het dienstenpakket van facilitairregisseur Alpha Adviesbureau steeds verder gegroeid. Ook het personeelsbestand groeide en de uitbreidingsmogelijkheden in Zuidlaren, waar het bedrijf sinds 1997 was gevestigd, waren te beperkt. Toen het Veendamse Ondernemershuys op de markt kwam was ondernemer Mathieu Lanting meteen verkocht. Het karakteristieke bedrijfsverzamelgebouw, op steenworp afstand van het station en het centrum, bleek ideaal voor de toekomstplannen van Alpha Adviesbureau. ‘We hebben nu voldoende ruimte en faciliteiten om geconcentreerd te kunnen werken, onze opdrachtgevers te verwelkomen en verder te groeien’, vertelt Lanting.

Een deel van het pand blijft in dienst als bedrijfsverzamelgebouw. ‘Voor Alpha Adviesbureau is het belangrijk om contact met andere bedrijven te hebben. Uiteraard weten we via onze opdrachtgevers wat er speelt in de markt, toch is het inspirerend om bedrijven uit verschillende sectoren zo dichtbij te hebben. Je leert van elkaar, ook door elkaar informeel te treffen.’ Die informele ontmoeting wordt in het verbouwde Ondernemershuys gefaciliteerd doordat bijvoorbeeld een sportruimte wordt ingericht waar alle medewerkers gebruik van kunnen maken. 

Nu de verbouwing en de verhuizing achter de rug zijn kan Alpha Adviesbureau zich vanuit het nieuwe pand richten op de toekomst.

 

Het nieuwe adres van Alpha Adviesbureau is: Pieter Sneeuwplein 12, 9641 KA Veendam. Het bedrijf is bereikbaar op het nieuwe telefoonnummer 085 - 200 3991.

 

Op de hoogte blijven van Alpha adviesbureau?

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u onze nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op facilitair gebied.

Spendanalyse

Alpha Adviesbureau ondersteunt u bij de professionalisering van uw inkoop

Meer weten?

U kunt natuurlijk ook even bellen 085 200 3991

Contact opnemen