Maak kennis met Alpha Adviesbureau, regisseur op facilitair gebied

Mathieu Lanting 5 jaar eigenaar Alpha Adviesbureau

b2ap3_thumbnail_Mathieu-Lanting.jpgNa eerst een periode in de commercie voor Alpha Adviesbureau te hebben gewerkt besloot Mathieu Lanting het bedrijf in 2012 over te nemen van eigenaar Rien de Koning. Het was voor hem de kans om het bedrijf naar zijn visie in te richten en zijn eigen koers te bepalen. ‘Het ondernemerschap was een flinke stap, hoewel ik vanaf het begin in een warm bad terecht kwam’, vertelt Mathieu. ‘Het was spannend en zo nu en dan best confronterend. Ik heb veel geleerd en zowel zakelijk als persoonlijk een aantal belangrijke ontwikkelingen doorgemaakt. De afgelopen 5 jaar hebben mij sterker en beter gemaakt’.

Van oorsprong was Alpha Adviesbureau vooral adviseur op het gebied van schoonmaakdiensten. Onder het leiderschap van Mathieu is het bedrijf verder gegroeid naar een breder dienstenpakket, meer medewerkers en is het bedrijf ook adviseur en regisseur geworden in het facilitaire werkveld.

Mathieu is trots op deze ontwikkelingen en kijkt met het volste vertrouwen naar de toekomst: ‘als ondernemer moet je soms lef hebben en risico’s durven nemen. Dat heb ik gedaan en ik ben daarbij fantastisch gesteund door mijn team. Terugkijkend kunnen we trots zijn op waar we nu staan en heb ik mijn mouwen alweer opgestroopt voor de volgende vijf jaar’.

Op de hoogte blijven van Alpha adviesbureau?

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u onze nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op facilitair gebied.

Spendanalyse

Alpha Adviesbureau ondersteunt u bij de professionalisering van uw inkoop

Meer weten?

U kunt natuurlijk ook even bellen 085 200 3991

Contact opnemen