Maak kennis met Alpha Adviesbureau, regisseur op facilitair gebied

Twee jubilea voor Alpha Adviesbureau

Het gebeurt niet vaak dat een organisatie twee jubilea tegelijk viert. Voor Alpha Adviesbureau was 2 maart daarom een bijzondere dag. We stonden stil bij het 35-jarig bestaan én de overname door Mathieu Lanting, vijf jaar geleden.

Op 1 maart 1982 werd Alpha Adviesbureau opgericht door de heer Rien de Koning. Hij start als schoonmaakadviseur vanuit zijn kantoor aan huis. Het blijkt een succes. Alpha Adviesbureau groeit, vooral wanneer het zich bezig gaat houden met Europese aanbestedingstrajecten. In 2012 wordt het bedrijf overgenomen door Mathieu Lanting. Onder zijn leiding groeit het dienstenpakket en wordt Alpha Adviesbureau totaalregisseur op facilitair gebied, gespecialiseerd op het gebied van schoonmaak, leermiddelen, AVM, groenvoorziening en ICT.

In Wildlands Adventure Zoo Emmen hebben we beide jubilea gevierd met klanten en relaties. Na een terugblik op de afgelopen 35 jaar door Mathieu Lanting werd ook vooruit gekeken naar de toekomst. Het is duidelijk dat wij voldoende kansen zien om de komende jaren te blijven groeien en klanten verder te ontzorgen bij hun facilitaire vraagstukken.

Het programma werd vervolgd met een presentatie door Frankwin van Beers, directeur van Wildlands Adventure Zoo. Hij vertelde over het ontstaan van Wildlands Adventure Zoo Emmen en hun Best Value Procurement-aanbesteding. Aansluitend zijn we met de genodigden rondgeleid achter de schermen van het park en werd de dag feestelijk afgesloten.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde viering van beide jubilea. We hebben genoten van de gastvrijheid van Wildlands en het informele contact met onze opdrachtgevers. Voor een sfeerimpressie van de middag kijkt u hier hieronder.

Op de hoogte blijven van Alpha adviesbureau?

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u onze nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op facilitair gebied.

Spendanalyse

Alpha Adviesbureau ondersteunt u bij de professionalisering van uw inkoop

Meer weten?

U kunt natuurlijk ook even bellen 085 200 3991

Contact opnemen