Alpha Adviesbureau biedt betrouwbaar advies en professionele ondersteuning bij facilitaire vraagstukken

Over Alpha

Alpha Adviesbureau is regisseur op facilitair gebied en biedt een compleet dienstenpakket om uw organisatie te ondersteunen bij uw facilitaire uitdagingen.

Onze deskundige adviseurs organiseren uw (Europese) aanbestedingsprocedures, beheren de contracten met leveranciers, zorgen voor kwaliteitsinspecties en adviseren u over belangrijke veranderingen in de markt en op het gebied van wet- en regelgeving.

Onafhankelijk

We vinden het belangrijk om duurzame relaties met onze klanten op te bouwen. Dit doen we door regelmatig uw organisatie te bezoeken, goed te luisteren naar uw wensen en op de hoogte te blijven van actuele ontwikkelingen. Zo bent u verzekerd van optimale kwaliteit en weet u zeker dat uw facilitaire zaken volledig up-to-date zijn.

Kwaliteit

De medewerkers op het bedrijfsbureau van Alpha Adviesbureau zijn geschoold op het gebied van facilitaire dienstverlening. Ze hebben uitgebreide kennis van de Europese richtlijn 2004/18/EG en de Aanbestedingswet 2012, zodat ze u volledig kunnen ondersteunen bij complexe juridische zaken.

De medewerkers van de afdeling kwaliteitszorg hebben jarenlange praktijkervaring en hebben verschillende opleidingen gevolgd om de werkzaamheden op uw werkvloer te controleren, coördineren en corrigeren.

Zo bent u gegarandeerd van uitstekende onafhankelijke advisering over uw facilitaire zaken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op met een adviseur van Alpha Adviesbureau voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

Op de hoogte blijven van Alpha adviesbureau?

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u onze nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op facilitair gebied.

Spendanalyse

Alpha Adviesbureau ondersteunt u bij de professionalisering van uw inkoop

Meer weten?

U kunt natuurlijk ook even bellen 085 200 3991

Contact opnemen