Alpha Adviesbureau biedt betrouwbaar advies en professionele ondersteuning bij facilitaire vraagstukken

Kernwaarden

Alpha Adviesbureau is een betrokken partner voor al uw facilitaire zaken. Op dit gebied wordt uw organisatie juridisch, inhoudelijk en persoonlijk ondersteund door gekwalificeerde en professionele medewerkers die volledig in dienst staan van uw doelstellingen.

Alpha Adviesbureau heeft vier kernwaarden die zorgvuldig zijn gekozen. Ze staan voor wie we zijn en typeren onze werkwijze. Ze passen bij onze ambitie om uw partner te zijn op het gebied van facilitaire dienstverlening.

Klantgericht door persoonlijke aandacht

Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze relaties. Hierdoor weten alle betrokken partijen altijd bij welke medewerker ze terecht kunnen met hun vragen.

Integer door eigen regie

Onze medewerkers zijn zich dagelijks bewust van het feit dat ze te maken hebben met persoonlijke of beschermde informatie. Zij zijn zich dus ook constant bewust van hun verantwoordelijkheden richting uw organisatie op basis van wettelijke reglementen en persoonlijke afspraken. Daardoor hoeft u niet terughoudend te zijn in het delen van gevoelige bedrijfsinformatie. Alle medewerkers van Alpha Adviesbureau behandelen uw informatie volledig zakelijk, adeqwuaat en integer.

Betrouwbaar door persoonlijke verantwoording

Uiteindelijk kiest u voor Alpha Adviesbureau omdat u zoekt naar een betrouwbare organisatie voor uw facilitaire zaken. Alpha Adviesbureau maakt het verschil met eerlijke en oprechte advisering, een persoonlijke relatie en verdieping in uw organisatie. Hierop mag u ons dan ook afrekenen. Wij garanderen u dat onze medewerkers voor uw organisatie klaar staan met het beste advies, perfecte begeleiding en maatwerkoplossingen die naadloos aansluiten op uw wensen.

Innovatief door zelfontwikkeling

Hoewel onze medewerkers zeer professioneel zijn, verbeteren ze dagelijks hun kennis en vaardigheden om in te kunnen spelen op actuele ontwikkelingen in de markt. Ze volgen nauwlettend de trends en ontwikkelingen op het gebied van facilitaire dienstverlening en aanbestedingsprocessen. Doordat ze deze nieuwe kennis regelmatig delen met hun collega’s is Alpha Adviesbureau in staat om met innovatieve oplossingen te komen voor uw specifieke situatie. Alpha Adviesbureau werkt samen met andere innovatieve bedrijven en organisaties uit de facilitaire sector om gezamenlijk innovatieve projecten te starten.

Op de hoogte blijven van Alpha adviesbureau?

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u onze nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op facilitair gebied.

Spendanalyse

Alpha Adviesbureau ondersteunt u bij de professionalisering van uw inkoop

Meer weten?

U kunt natuurlijk ook even bellen 085 200 3991

Contact opnemen