Vakkundige, integere en gedreven ondersteuning

ICT

Elk bedrijf heeft tegenwoordig in meer of mindere mate te maken met ICT. Het gaat hierbij niet alleen om computers maar ook om bijvoorbeeld softwarepakketten en multifunctionele afdrukapparatuur zoals printers en copiers. De kans is groot dat u voor uw ICT-inkoop te maken krijgt met (Europese) aanbestedingen en de daarbij vereiste specifieke juridische kennis.

Alpha Adviesbureau heeft die kennis. Onze gespecialiseerde medewerkers ondersteunen uw organisatie met gedegen advies, begeleiden uw aanbesteding en zorgen dat de contracten met uw leveranciers worden nageleefd. Alpha Adviesbureau kan ook als contractbeheerder worden ingezet. Een adviseur onderhoudt namens uw organisatie het contact met uw leverancier, controleert of de afspraken worden nagekomen en of de diensten voldoen aan de wensen en de eisen.

Ondersteuning bij uw ICT-uitdagingen

Alpha Advies ondersteunt u ook bij andere ICT-vraagstukken. Zowel op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Van een advies over de rol van ICT in het onderwijs, de invoering van de wet bescherming persoonsgegevens of ondersteuning rondom het vraagstuk ‘zelf doen of laten doen’. Onze specialistische medewerkers hebben naast gedegen juridische kennis met betrekking tot de aanbesteding van ICT ook gedegen kennis van hedendaagse ICT-vraagstukken in het onderwijs.

Alpha Adviesbureau doet:
 • Implementatiestrategieën
 • Projectbegeleiding
 • Projectadvisering
 • Projectmanagement
 • Programmamanagement
 • Ondersteuning van college van bestuur, directie, MR en personeel bij bijvoorbeeld besluitvormingstrajecten

Alpha Adviesbureau is onafhankelijk en werkt dus uitsluitend vanuit het belang van uw organisatie. Onze adviseurs zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de markt en zorgen ervoor dat deze geïmplementeerd worden. Zo bent u verzekerd van vakkundige, integere en gedreven ondersteuning.

Maak kennis met Alpha Adviesbureau en ontdek wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

 • Schoonmaak

  Onze adviseurs zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de schoonmaakbranche en zorgen ervoor dat deze geïmplementeerd worden.

  Meer weten?
 • Beveiliging

  De beveiliging van uw organisatie is een complexe koppeling van hard- en softwaresystemen, procedures en rapportages.

  Meer weten?
 • Groen

  De groenvoorziening in en om uw pand zorgt niet alleen voor een gezonde en prettige werkomgeving, maar ook voor een professionele uitstraling.

  Meer weten?
 • Multifunctionals

  Ondanks de opmars van digitale communicatievormen wordt nog steeds veel gebruik gemaakt van multifunctionele afdrukapparatuur.

  Meer weten?
 • Leermiddelen

  Om het niveau van het onderwijs van uw school hoog te houden is het van belang dat u goed lesmateriaal heeft.

  Meer weten?
 • ICT

  Alpha Advies ondersteunt u ook bij andere ICT-vraagstukken. Zowel op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

  Meer weten?

Op de hoogte blijven van Alpha adviesbureau?

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u onze nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op facilitair gebied.

Spendanalyse

Alpha Adviesbureau ondersteunt u bij de professionalisering van uw inkoop

Meer weten?

U kunt natuurlijk ook even bellen 085 200 3991

Contact opnemen