De adviseurs van Alpha Adviesbureau kennen de markt, hebben uitgebreide juridische kennis en jarenlange praktijkervaring

Europees aanbesteden

De kans is groot dat u te maken krijgt met aanbestedingen voor uw facilitaire-inkoop, vooral wanneer uw organisatie deel uitmaakt van de publieke sector. Het drempelbedrag hiervoor is € 214.000,- (excl. btw) voor een periode van vier jaar. Mocht u hieraan voldoen, dan is het raadzaam om u te laten informeren door een specialist van Alpha Adviesbureau. Hiermee voorkomt u verstrikt te raken in een web van complexe juridische procedures en weet u zeker dat uw aanbestedingen goed geregeld zijn.

Wat is aanbesteden?

Bij een aanbesteding maakt een opdrachtgever bekend een opdracht te willen laten uitvoeren. Bedrijven worden uitgenodigd om op basis van een helder omschreven situatie een offerte in te dienen. Na sluiting van de termijn wordt de opdracht gegund aan de leverancier die het beste voldoet aan de inschrijvingnormen. Hiervoor wordt het EMVI-model (Economisch Meest Voordelige Inschrijving) gebruikt. Het doel van een aanbestedingsprocedure is het bevorderen van concurrentie en geïnteresseerde partijen een gelijke kans te geven om een opdracht te krijgen.

Waarom begeleiding door Alpha Adviesbureau?

Een aanbesteding organiseren is niet eenvoudig. Uw organisatie wordt geconfronteerd met complexe wet- en regelgeving waarvoor specifieke juridische kennis vereist is. Bovendien is het verstandig om in dergelijk procedures te weten hoe de markt in elkaar zit en welke factoren een rol spelen bij uw aanbesteding.

Alpha Adviesbureau heeft uitgebreide ervaring met het organiseren van verschillende soorten aanbestedingen op facilitair gebied. Onze adviseurs kennen de markt, hebben uitgebreide juridische kennis en jarenlange ervaring met aanbestedingen. Zij begeleiden u vanaf de eerste inventarisatie tot aan de uiteindelijke afronding.

De voordelen van Alpha Adviesbureau:

  • Een professionele adviseur begeleidt het totale proces
  • Uw adviseur is in staat om met innovatieve oplossingen te komen
  • Capaciteitsverhoging in uw eigen organisatie
  • U heeft korte lijnen met een betrokken en makkelijk bereikbare organisatie
  • Een verschuiving van vaste naar variabele kosten
  • Kostenbesparing en andere efficiencyvoordelen

Meer weten?

Op de website van ‘Kenniscentrum Europa Decentraal’ vindt u meer informatie over de wet- en regelgeving op het gebied van aanbestedingsprocedures. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met een adviseur van Alpha Adviesbureau. Wij leggen graag uit wat we voor u kunnen betekenen.

Op de hoogte blijven van Alpha adviesbureau?

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u onze nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op facilitair gebied.

Spendanalyse

Alpha Adviesbureau ondersteunt u bij de professionalisering van uw inkoop

Meer weten?

U kunt natuurlijk ook even bellen 085 200 3991

Contact opnemen