KWALITEITSINSPECTIES EN KWALITEITSBORGING

Voor de uitvoering van facilitaire werkzaamheden binnen jouw organisatie zijn contracten afgesloten met leveranciers en dienstverleners. Om zeker te weten dat de werkzaamheden op een juiste manier én binnen de contractuele verplichtingen worden uitgevoerd, is het belangrijk dat er regelmatig objectieve kwaliteitsinspecties en -keuringen plaatsvinden. Een kwaliteitsinspectie of -keuring is ook aan te raden wanneer je bijvoorbeeld besluit om te wisselen van leverancier of dienstverlener. Alpha voert deze kwaliteitsinspecties grondig en professioneel uit aan de hand van wettelijke normen, zoals bij schoonmaakdienstverlening de NEN2075. De inspecteurs van Alpha zijn officieel gecertificeerd.

 

 

Voor o.a. deze segmenten voeren wij kwaliteitsinspecties en keuringen uit:

Schoonmaak

Als onafhankelijke partij in de schoonmaakbranche richten we ons op de kwaliteitsbewaking en het naleven van afspraken tussen opdrachtgevers en schoonmaakbedrijven. Dit begint met een zorgvuldige inventarisatie en inmeting van locaties, een belangrijke stap om accurate informatie over de ruimtes te verzamelen.

 

Speeltoestellen inspecteren

Gecertificeerde inspecteurs controleren speeltoestellen volgens het Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen (WAS) om de veiligheid van spelende kinderen te garanderen. Inspecties verzekeren dat speeltoestellen aan veiligheidseisen voldoen, resulterend in een gedetailleerd rapport per speeltoestel met bevindingen en urgentieniveaus voor eventuele acties.

Ladders/trappen keuren

Onze inspecteurs, gecertificeerd conform NEN2484, beoordelen de veiligheid van ladders en trappen door regelmatige keuringen. Dit waarborgt dat klimmateriaal aan de gestelde veiligheidseisen voldoet, met een uitgebreid rapport als resultaat van de keuring die de status van goed- of afkeuring weergeeft.

Contactinformatie

Ontdek wat Alpha voor jou kan betekenen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande gegevens of vul het formulier in. Wij nemen dan contact met je op.
Logo van Alpha Adviesbureau
  • Pieter Sneeuwplein 12
  • 9641 KA Veendam
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Kvk Groningen: 02037553

Contact

Vul een naam in...
Vul een (geldig) e-mailadres in...
Vul een (geldig) telefoonnummer in...
Vul een vraag of opmerking in...
Ben je een robot?

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van Alpha?
Vul hieronder jouw gegevens in en wij sturen je onze nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op facilitair gebied.

Je kunt ons natuurlijk ook even bellen 085 200 3991
Copyright© 2024 Alpha. Realisatie: 1609Bold & Internetbureau Praes