Nieuwe collega's!
Blog

Nieuwe collega's!

Nieuwe collega's!

Nieuwe collega's!

We hebben geweldig nieuws te delen! Alpha Adviesbureau breidt uit en verwelkomt maar liefst drie nieuwe collega's in ons team. We zijn verheugd om deze getalenteerde professionals aan boord te hebben en kijken ernaar uit om samen te werken aan uitdagende projecten en jou nog beter van dienst te kunnen zijn.

Met trots stellen we graag onze nieuwe teamleden aan je voor:

Sanne Schuurmans (Assistent Inkoopadviseur): 'Ik wil graag deze gelegenheid aangrijpen om mezelf voor te stellen. Mijn naam is Sanne Schuurmans en ik ben op 1 juni begonnen bij Alpha Adviesbureau. In eerste instantie vervul ik de rol van assistent inkoopadviseur, maar mijn doel is om na mijn inwerktraject snel door te groeien naar de functie van volwaardig inkoopadviseur.

Wat ik tof vind aan mijn werk en wat ik meeneem uit mijn eerdere ervaringen in de commerciële sector, is het belang van het opbouwen van solide relaties binnen het zakelijke ecosysteem. Ik ben ervan overtuigd dat een effectief inkoopbeleid een aanzienlijke impact kan hebben op de algehele bedrijfsprestaties. Het is mijn hoop om bedrijven te kunnen bijstaan bij aanbestedingen en hen te helpen hierin een optimaal resultaat te behalen.

Ik kijk ernaar uit om nauw samen te werken met zowel mijn collega’s als klanten, samen kunnen we streven naar het behalen van optimale resultaten.'

Lieke Buurman (Assistent inkoopadviseur en contractmanager): 'Met enthousiasme deel ik met jullie dat ik na mijn afstuderen ben aangenomen bij Alpha Adviesbureau als assistent inkoopadviseur/contractmanager!

Tijdens mijn opleiding Facility Managment heb ik mijn passie voor inkoop ontdekt. Met mijn kennis en vaardigheden die ik heb opgedaan tijdens mijn studie ben ik nu klaar om in deze dynamische rol bij te dragen aan het succes van team Alpha. Ik kijk er naar uit om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen en samen met collega’s te werken aan uitdagende projecten.'

Sjira van Nek (Inkoopadviseur): ‘Ik ben Sjira en ik ben onlangs gestart bij Alpha Adviesbureau als inkoopadviseur! Na zo’n 10 jaar aan de inschrijfkant van aanbestedingen te hebben gewerkt, maak ik nu de overstap naar deze nieuwe rol. Ik kijk er enorm naar uit om aan deze kant van de tafel nieuwe ervaringen op te doen.

Mijn tijd als bidmanager heeft me waardevolle inzichten gegeven in het aanbestedingsproces. Ik ben enthousiast om deze kennis toe te passen en verder uit te breiden aan de inkoopzijde. Als voormalig bidmanager begrijp ik de perspectieven en uitdagingen van inschrijvers. Deze ervaring stelt me in staat om het aanbestedingstraject vanuit een breder perspectief te benaderen en de behoeften van zowel onze klanten als potentiële leveranciers beter te begrijpen.

Een van mijn belangrijkste doelen is om een laagdrempelige omgeving te creëren waarin potentiële leveranciers gemakkelijk kunnen deelnemen aan aanbestedingen en eerlijke kansen krijgen. Ik geloof dat een inclusief aanbestedingsproces niet alleen de diversiteit en concurrentie op de markt bevordert, maar ook leidt tot betere resultaten voor alle betrokken partijen. Samen met het team streven we naar een kwalitatief goed aanbestedingstraject, waarin we streven naar een win-win situatie voor zowel onze klanten als potentiële leveranciers.

Ik kijk ernaar uit om samen te werken met mijn nieuwe collega's bij Alpha Adviesbureau en met onze klanten en leveranciers. Laten we samen bouwen aan succesvolle inkoopprocessen en waarde toevoegen aan het gehele aanbestedingsproces.’

Blog gemist?

Terugblik 2023

Alpha wenst iedereen een hele fijne feestdagen en een fijne jaarwisseling toe In het licht van de feestdagen en nieuwe beginnen, gelooft Alpha Adviesbureau ...
Nieuwe collega's!

Nieuwe collega's!

We hebben geweldig nieuws te delen! Alpha Adviesbureau breidt uit en verwelkomt maar liefst drie nieuwe collega's in ons team. We zijn verheugd om deze getal...
Contractcongres 2023: Contractmanagement in roerige tijden: hoe hou je de relatie gezond?

Contractcongres 2023: Contractmanagement in roerige tijden: hoe hou je de relatie gezond?

‘Contractmanagement in roerige tijden: hoe hou je de relatie gezond?’ Samen met Pactum organiseren we het gloednieuwe Contract Congres op donderdag 23 maart...

Contactinformatie

Ontdek wat Alpha voor jou kan betekenen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande gegevens of vul het formulier in. Wij nemen dan contact met je op.
Logo van Alpha Adviesbureau
  • Pieter Sneeuwplein 12
  • 9641 KA Veendam
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Kvk Groningen: 02037553

Contact

Vul een naam in...
Vul een (geldig) e-mailadres in...
Vul een (geldig) telefoonnummer in...
Vul een vraag of opmerking in...
Ben je een robot?

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van Alpha?
Vul hieronder jouw gegevens in en wij sturen je onze nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op facilitair gebied.

Je kunt ons natuurlijk ook even bellen 085 200 3991
Copyright© 2024 Alpha. Realisatie: 1609Bold & Internetbureau Praes