Blog

Terugblik 2023

Terugblik 2023

Terugblik 2023

Alpha wenst iedereen een hele fijne feestdagen en een fijne jaarwisseling toe

In het licht van de feestdagen en nieuwe beginnen, gelooft Alpha Adviesbureau dat inspiratie de sleutel is tot vernieuwing en succes. Daarom presenteren wij je een toegangscode tot het Drents Museum, een plek waar kunst en historie de geest verrijken en de creativiteit voeden. Mogen de tentoonstellingen je nieuwe ideeën brengen en je visie verhelderen, terwijl je geniet van de schoonheid en het historisch erfgoed. Interesse in een toegangscode voor het Drents Museum? Mail je aanmelding naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Terugblik 2023

Terugkijkend op het afgelopen jaar, staat één woord centraal: werkgeluk. Als ondernemer met 11 jaar ervaring kan ik met volle overtuiging zeggen dat het gevoel van werkgeluk bij Alpha nog nooit zo sterk is geweest. Geen enkele prijs kan op tegen de onmiskenbare sfeer van voldoening die bij ons heerst. Bij Alpha leveren we dag in, dag uit topprestaties. Elk teamlid, elk moment, draagt bij aan het succes van Alpha en onze gewaardeerde opdrachtgevers. Want daar draait het om. Met een team van 16 toppers zetten we ons dagelijks in om positieve impact te realiseren, ongeacht de omvang van de opdracht. Trots is het woord dat ons het beste beschrijft.

Trots:

 • Trots op de dames van kwaliteit die alle afspraken hebben gerealiseerd.
 • Trots op het team van contractmanagement, die nadat een ervaren collega ons had verlaten toch maar mooi met zijn 3-en er een geoliede machine van hebben gemaakt.
 • Trots op de afdeling inkoop, die door persoonlijke omstandigheden van 1 van de collega’s, met minder capaciteit toch alle opdrachtgevers hebben kunnen helpen. Hierbij een extra groot dankjewel voor Leonieke en Mitchel.
 • Trots op Marjon Drenth, die zoveel oog heeft voor menselijke kant van iedereen, dat iedereen in een veilige en prettige werksfeer hun werk kunnen doen. Het is niet altijd alleen maar hosanna, maar dan wordt het wel fatsoenlijk en eerlijk besproken.
 • Trots op Mitchel Vos, dat hij toch zijn hart volgt en geen ondernemer meer wil zijn, maar liever onder klanten wil zijn met het uitvoeren van uitdagende projecten. Het vraagt moed om dit soort keuzes te maken. Ik had het er oprecht moeilijk mee, maar ik respecteer uiteindelijk de oprechtheid van de keuze, ook dat is werkgeluk.
 • Trots op Kirsten, die het avontuur is aangegaan door naar Portugal te verhuizen (alweer bijna 2 jaar), hun droom achterna ging en toch maar mooi betrokken blijft bij Alpha, dat kan ook online prima.
 • Trots op Ronald Kuiper, die als externe ICT-specialist, een belangrijke positieve bijdrage levert aan onze dienstverlening.
 • Trots op het feit dat de alle afdelingen elkaar steeds beter weten te vinden en dat iedereen altijd voor een ander klaar staat als er iets bijzonders aan de hand is.
 • Trots op de jonge garde die net bij ons is gestart, heerlijk om nieuwe dingen te leren (zoals wat een diagonaaltje is 😊).

Tijdens ons afsluiting heeft het team nog een paar tips gedaan om onszelf toch nog te blijven uitdagen en waar mogelijk te ontwikkelen, hier gaan wij zeker mee aan de slag. Het draait in het ondernemerschap zeker om winst te maken, echter ben ik er van overtuigd dat als je werkgeluk op de eerste plaats zet, de rest vanzelf volgt.

Bedankt team Alpha en opdrachtgevers, op naar 2024 met nog meer werkgeluk.

Fijne feestdagen en een gezond 2024!

Mathieu Lanting Eigenaar Alpha Adviesbureau.

 

Blog gemist?

Terugblik 2023

Alpha wenst iedereen een hele fijne feestdagen en een fijne jaarwisseling toe In het licht van de feestdagen en nieuwe beginnen, gelooft Alpha Adviesbureau ...
Nieuwe collega's!

Nieuwe collega's!

We hebben geweldig nieuws te delen! Alpha Adviesbureau breidt uit en verwelkomt maar liefst drie nieuwe collega's in ons team. We zijn verheugd om deze getal...
Contractcongres 2023: Contractmanagement in roerige tijden: hoe hou je de relatie gezond?

Contractcongres 2023: Contractmanagement in roerige tijden: hoe hou je de relatie gezond?

‘Contractmanagement in roerige tijden: hoe hou je de relatie gezond?’ Samen met Pactum organiseren we het gloednieuwe Contract Congres op donderdag 23 maart...

Contactinformatie

Ontdek wat Alpha voor jou kan betekenen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande gegevens of vul het formulier in. Wij nemen dan contact met je op.
Logo van Alpha Adviesbureau
 • Pieter Sneeuwplein 12
 • 9641 KA Veendam
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Kvk Groningen: 02037553

Contact

Vul een naam in...
Vul een (geldig) e-mailadres in...
Vul een (geldig) telefoonnummer in...
Vul een vraag of opmerking in...
Ben je een robot?

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van Alpha?
Vul hieronder jouw gegevens in en wij sturen je onze nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op facilitair gebied.

Je kunt ons natuurlijk ook even bellen 085 200 3991
Copyright© 2024 Alpha. Realisatie: 1609Bold & Internetbureau Praes