Bekijk onze vacature voor een (Junior) Contractmanager

ICT
ICT

ICT

Elk organisatie heeft te maken met ICT. De rol van ICT neemt toe en zal de komende jaren alleen maar belangrijker worden. Daarom is het belangrijk dat je ICT klaar is voor de toekomst.

Voor de inkoop van ICT krijg je te maken met een (Europese) aanbesteding. Specifieke kennis om dit proces te begeleiden is cruciaal. Van de technische kennis tot specifieke juridische kennis. De materiedeskundige adviseurs van Alpha weten als geen ander hoe je een ICT aanbesteding uitzet.

Als we het hebben over ICT, gaat het niet alleen om de apparatuur maar ook om software. Onder ICT valt onder andere ICT dienstverlening, hardware, wifi en touchscreens.

ICT Dienstverlening

Een goede en betrouwbare werkplek is erg belangrijk. Zeker in het onderwijs wordt ICT steeds belangrijker. Je wilt dat dit goed geregeld is en ondergebracht wordt bij een deskundige en betrouwbare leverancier. En werkt de ICT niet naar behoren? Dan wil je kunnen vertrouwen op een deskundige helpdesk. Wij kunnen jullie hierbij helpen door het maken van de juiste keuzes die goed aansluiten bij jullie wensen en behoeften.

ICT Hardware

ICT hardware en devices zijn een onderdeel van ons leven. Er gaan vaak grote investeringen mee gepaard waardoor hardware al snel Europees aanbesteed moet worden. Naast het voldoen aan de regels en verplichting van Europees aanbesteden, levert een juiste aanbesteding ook scherpere prijzen en betere contractafspraken op.

WiFi

Een goed werkend wifi netwerk is tegenwoordig vanzelfsprekend. Er wordt steeds vaker en meer gewerkt met mobiele devices. Dit vraagt om een goed werkend wifi netwerk met de juiste dekking. Wij helpen je met een aanbesteding om de juiste leverancier te contracteren waardoor jij altijd kan vertrouwen op een goed werkend wifi netwerk. Is er geen investeringsbudget beschikbaar? Er zijn ook mogelijkheden om dit uit te vragen als een dienst (Wifi-as-a-Service) waarbij je een vast bedrag per maand betaald. Wij kijken en denken graag met je mee in mogelijkheden.

Touchscreens

Een goed werkend touchscreen of digibord is belangrijk in het onderwijs. Het gaat hier om een grote investering. Daarom is het belangrijk om een goede investeringsbegroting op te stellen voor de komende jaren. De kans dat de aanschaf van touchscreens aanbesteed moet worden is groot. Wij helpen je bij het maken van de juiste keuze, bijvoorbeeld de kwaliteit van het beeld en geluid. Daarnaast creëren wij de juiste voorwaarden in het contract zodat jij altijd beschikt over een goed werkende touchscreen.

Implementatie en contractmanagement

Je kunt ons ook inzetten ter ondersteuning bij de implementatie van jouw ICT. Wij zorgen dan dat de implementatie van nieuwe hardware of systemen vlekkeloos verloopt. Daarnaast kun je ons inzetten voor contractmanagement. Eén van onze deskundige ICT adviseurs onderhoudt dan namens jouw organisatie het contact met je leverancier en controleert of de gemaakte afspraken worden nagekomen en of de diensten voldoen aan je eisen en wensen.

Ondersteuning bij uw ICT-uitdagingen

Wij kunnen je ook ondersteunen bij andere ICT-vraagstukken. Zowel op operationeel, tactisch als strategisch niveau. Van een advies over de rol van ICT in het onderwijs, de AVG of ondersteuning rondom het vraagstuk ‘outsourcing of insourcing’. Onze specialistische adviseurs hebben naast de juiste juridische kennis ook kennis van hedendaagse ICT-vraagstukken in het onderwijs.

ICT
Meer weten over ICT? Bel ons op 085 200 3991

Contactinformatie

Ontdek wat Alpha voor jou kan betekenen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande gegevens of vul het formulier in. Wij nemen dan contact met je op.
Logo van Alpha Adviesbureau
  • Pieter Sneeuwplein 12
  • 9641 KA Veendam
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Kvk Groningen: 02037553

Contact

Vul een naam in...
Vul een (geldig) e-mailadres in...
Vul een (geldig) telefoonnummer in...
Vul een vraag of opmerking in...
Ben je een robot?

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van Alpha?
Vul hieronder jouw gegevens in en wij sturen je onze nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op facilitair gebied.

Je kunt ons natuurlijk ook even bellen 085 200 3991
Copyright© 2024 Alpha. Realisatie: 1609Bold & Internetbureau Praes