Nijestee schoonmaakonderhoud

Nijestee schoonmaakonderhoud

Nijestee schoonmaakonderhoud

Nijestee schoonmaakonderhoud

Nijestee is met ruim 13.500 huurwoningen de grootste corporatie in de stad Groningen. Wij hebben vanuit Nijestee de opdracht gekregen om een offerteprocedure voor Schoonmaakonderhoud uit te voeren. 

Partnerschap

Wij hebben samen met Nijestee gesproken over de weg naar een dergelijk partnerschap en hoe hier te komen. Wij hebben er toen voor gekozen om in een casus uit te vragen hoe de uitgenodigde schoonmaakbedrijven zelf tegen de invulling van het partnerschap aankijken en welke mogelijkheden zij daarin zagen.  Daarbij hebben wij een globaal tijdspad uitgezet, waarbij een aantal fases te onderscheiden zijn. In eerste instantie is het belangrijk dat het daadwerkelijke schoonmaakonderhoud goed uitgevoerd wordt en beide partijen elkaar leren kennen. Wanneer deze basis goed staat, kan er verder gekeken worden naar de invulling van een strategisch partnerschap en de doorontwikkeling daarvan. 

 

Proces

Wij hebben zes schoonmaakbedrijven gevraagd om een offerte uit te brengen. De offerte bestond uit het beantwoorden van een aantal open vragen, een casus en het invullen van het prijzenblad. Tijdens het consensusgesprek is op basis van de score op de open vragen en de casus bepaald welke drie partijen uitgenodigd werden voor de presentatie. Deze maakte ook onderdeel uit van de offerteprocedure. De presentaties hebben, vanwege de maatregelen omtrent COVID-19, digitaal plaatsgevonden. Desondanks heeft de beoordelingscommissie een goed beeld kunnen krijgen van de schoonmaakbedrijven die tegenover hen zaten. Het doel van de presentaties was met name om te zien met welke personen op operationeel/tactisch niveau samengewerkt zou worden. 

Winnende partij

Nadat de presentaties plaats hebben gevonden, zijn ook de prijzen van de offertes kenbaar gemaakt aan de beoordelingscommissie. Op basis van zowel de beantwoording van de open vragen, de casus, de prijzen en de presentatie is er uiteindelijk gekozen voor Effektief B.V. als  schoonmaakdienstverlener per 1 april 2021.

Nijestee schoonmaakonderhoud

Cases

Stichting Ultiem, ICT beheer

Stichting Ultiem, ICT beheer

In opdracht van Stichting Ultiem hebben wij in september 2020 de aanbesteding ICT beheer, wifi en hardware afgerond. Ultiem is een stichting waarin elf schol...
Stichting Primenius – Groenonderhoud en boomveiligheid

Stichting Primenius – Groenonderhoud en boomveiligheid

Stichting Primenius verzorgt primair onderwijs op 35 basisscholen in Groningen en Drenthe. Stichting Tamariki verzorgt voorschoolse, naschoolse, kinder- en p...
Gemeente Weststellingwerf, warme dranken

Gemeente Weststellingwerf, warme dranken

Gemeente Westellingwerf kwam bij ons met het inkoopvraagstuk voor warme dranken. Het primaire doel was het vinden van een leverancier voor het leveren van de...

Contactinformatie

Ontdek wat Alpha voor jou kan betekenen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via onderstaande gegevens of vul het formulier in. Wij nemen dan contact met je op.
Logo van Alpha Adviesbureau
  • Pieter Sneeuwplein 12
  • 9641 KA Veendam
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Kvk Groningen: 02037553

Contact

Vul een naam in...
Vul een (geldig) e-mailadres in...
Vul een (geldig) telefoonnummer in...
Vul een vraag of opmerking in...
Ben je een robot?

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van Alpha?
Vul hieronder jouw gegevens in en wij sturen je onze nieuwsbrief met de laatste ontwikkelingen op facilitair gebied.

Je kunt ons natuurlijk ook even bellen 085 200 3991
Copyright© 2024 Alpha. Realisatie: 1609Bold & Internetbureau Praes